• Dansk
  • English
  • Deutsch

Winlet 575 – med unik ”gyro-funktion”

Winlet 575 vinduesløfter er den mindste af de fuldhydrauliske glaslifte med en kapacitet på 575 kg. Som på de større lifte har Winlet 575 vinduesløfter hele 6 hydrauliske funktioner, da både sideforskydning og rotation er hydraulisk. Winlet 575 vinduesløfter har naturligvis 100 % lineære bevægelser af fronten, da dette er et krav fra de professionelle brugere når der f.eks. skal installeres i præ-installerede rammer.

Sikkert og præcist

Endvidere har Winlet 575 liften en unik ”gyro-funktion”, som sikrer at glasset automatisk holdes i samme position når emnet løftes med hovedarmen. Som på de øvrige glasløftere kan bevægelserne styres med millimeter-præcision vha. af den unikke kabel-betjening, hvorfra også vakuumsuget udløses. Winlet 575 vakuumløfter har igennem mange år været den foretrukne maskine blandt professionelle glarmestre/installatører og udlejningsselskaber.

 

Download produktark Download tilbehørsliste Se flere billeder

 

Løfter alle lufttætte emner

Winlet 575 kan let omstilles til at løfte mange andre materialer end blot vinduer og glas. I nogle tilfælde kræver dette andre typer sugekopper som let monteres på den eksisterende front. Dette gør Winlet 575 ideel til at håndtere: Granit, fliser, gipsplader & fibergips, betonelementer, porebeton, træplader, stålplader og branddøre.

GMV A/S


Tel.: +45 7573 8247
E-mail: post@gmvas.dk
CVR: DK-21801283

​Afdeling Nord


Industrivej 10
DK -7620 Lemvig

​Afdeling Syd


Industriparken 1
DK - 7182 Bredsten